Slávna americká rocková kapela má po celom svete milióny verných fanúšikov, ktorí budú navždy milovať ich obrovské hity. Po svojej neuveriteľnej, 50 rokov trvajúcej hudobnej kariére však ohlásila definitívny koniec. Pre všetkých si však na záver pripravili rozlúčkové prekvapenie.

Americká kapela Aerosmith sa na hudobnej scéne pohybuje už neuveriteľných 50 rokov. Rocková formácia, ktorá má na konte hity ako Crazy, Hole in my Soul, Livin’ On The Edge, či I Don’t Want to Miss a Thing, získala počas svojej kariéry až štyri Grammy ocenenia. Ich albumy milujú milióny fanúšikov po celom svete, ktorí sa teraz musia zmieriť so smutnou správou.

Aerosmith totiž ohlasuje definitívny koniec kariéry. Všetci členovia už pritom majú vyše 70 rokov, pričom najstarší je práve legendárny spevák Steven Tyler (75). V pondelok však ešte poslednýkrát pripravili fanúšikom prekvapenie v podobe rozlúčkového turné s názvom Peace Out.

Šnúru 40 koncertov potiahnu rockeri od 2. septembra vo Philadelphii a zakončia 26. januára v kanadskom Montreale. Gitarista skupiny Joe Perry poznamenal, že teraz je ten správny čas skončiť a rozlúčiť sa, no zároveň osláviť 50 rokov hudobného pôsobenia. Počas štyroch mesiacov tak odohrajú svoje najväčšie hity a naposledy umožnia nadšencom zhliadnuť pokope zostavu, ktorá vznikla v roku 1970 v Bostone.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj | Foto: FB/Aerosmith