Televízia Markíza nedávno odvysielala finále prvej série historického seriálu Dunaj, k vašim službám, ktorý mapuje udalosti v roku 1939. Mnohí diváci sa už tešia na ďalšiu sériu, keďže viacero príbehov ostalo otvorených. Jedna dôležitá postava však bude v deji chýbať!

Televízia Markíza poriadne zariskovala, keď sa rozhodla natáčať seriál, ktorý rozhodne nepatrí ku klasickým projektom. Napokon spravila dobre, keďže sa stal u divákov mimoriadne obľúbeným. Postavy, kostýmy i samotný dej sa stal pre mnohých zaujímavým.

Jednu z hlavných postáv stvárňuje Tomáš Maštalír, ktorý sa zhostil role Leopolda Kučeru pripútaného na invalidný vozík. Ani jeho dejová linka sa rozhodne neskončila, pričom fanúšikovia čakajú, kedy sa konečne opäť postaví na nohy. Žiaľ, v druhej sérii k tomu určite nedôjde, keďže sa v nej vôbec neobjaví!

Podľa denníka Nový Čas je dôvodom natáčanie seriálu Pán profesor, ktoré prebieha v rovnakom čase ako Dunaj, k vašim službám. Tentokrát sa opäť zhostí postavy Samuela Vozára, no v ďalšej sérii by už účinkovať údajne nechcel. Špekuluje sa, že dôvodom má byť snaha tráviť viac času s rodinou, keďže sa vraj stane dvojnásobným otcom.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: Nový Čas  |  Foto: FB/Dunaj, k vašim službám-TV Markíza