Nielen jedna z najkrajších žien Českej a Slovenskej republiky, ale dokonca celého sveta, si nedávno prešla mimoriadne náročným obdobím. Modelka Taťána Kuchařová, ktorá v roku 2006 získala titul Miss World, totiž čelila medializovanému rozvodu s hudobníkom Ondřejom Brzobohatým.

Celá kauza vyvolala medzi fanúšikmi dvojice množstvo otázok, pričom modelka i muzikant na seba valili špinu z každej strany. Na dva tábory sa napokon rozdelili i mnohé české celebrity, ktoré podporovali buď Taťánu alebo Ondřeja, kým verejnosť ostávala z prepierania súkromia šokovaná.

Aj keď sa na prvý pohľad mohlo zdať, že celá situácia niekdajším manželom poriadne uškodí, opak je pravdou a prvotný ošiaľ postupne utíchol. Expartneri dnes majú plné ruky práce a modelka len pred pár hodinami avizovala novú spoluprácu. Tú pripravovala s celkom novým výzorom, kým výraznou premenou mali prejsť predovšetkým jej vlasy.

Dnes, kedy majú ženy množstvo neobmedzených možností ohľadom príčeskov, by zrejme nikoho neprekvapilo, ak by išlo v rámci novej kampane o parochňu v štýle 80. rokov. Taktiež je možné, že blondínka potrebovala zmenu a nechala si vlasy prestrihať. Nech je ako chce, Taťáňa pôsobí s čerstvým účesom absolútne rozdielne, pričom na prvý pohľad by ste ju zrejme ani nespoznali.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Tatiana v novej kampani

Zdroj: IG/tatianakucharova