V sobotu (7. októbra) obletela média po celom svete zdrvujúca správa o brutálnom útoku na Izrael. Stovky teroristov spustili hrozné krviprelievanie, pričom sa neštítili zabíjať aj civilistov. Miestne úrady momentálne evidujú tisícky obetí, avšak ich počet neustále rastie. Zábery z okupovaného územia sú viac ako desivé.

Pred pár dňami približne 150 teroristov z Hamasu prešlo na izraelské územie a okamžite začalo zabíjať civilistov vrátane žien, detí a starších ľudí. Pri prvotnom útoku zahynulo približne 800 Izraelčanov a viac ako 2 600 osôb bolo zranených. Členovia palestínskeho hnutia taktiež uniesli okolo 150 ľudí.

Hamas zároveň z pásma Gazy vypálil na Izrael viac ako 4 500 rakiet, ktoré izraelský protiraketový systém už nedokázal odraziť. Počet obetí rastie každým dňom a taktiež je množstvo ľudí nezvestných, v dôsledku čoho rodinní príslušníci nevedia, či sú unesení, mŕtvi alebo sa skrývajú.

Teroristi zaútočili aj na hudobnom festivale za mier, kde usmrtili stovky nevinných ľudí. Jednou z obetí bola aj nemecká turistka Shani Louk, ktorú Palestínci uniesli a zabili. Guľka ju zasiahla do hlavy, keď sedela v aute a chcela utiecť. Pôvodne tvrdili, že išlo o miestnu vojačku, pričom zverejnili video, kde sa jej telo nachádza na korbe auta. Militanti sedeli okolo nej a vykrikovali od šťastia, že získali vojnovú korisť.

Telo 30-ročnej ženy identifikovali rodinní príslušníci. Ťažko si predstaviť, aké muky museli prežívať. ,,Je to určite Shani, bola na hudobnom festivale za mier. Toto je nočná mora pre našu rodinu,“ uviedla zdrvená matka Ricarda Louk pre Daily Mail, pričom požiadala o akúkoľvek pomoc či nové informácie spojené s jej zosnulou dcérou.

Video si môžete pozrieť >>>TU<<<

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: dailymail.co.uk, IG/alexcabral.official  |  Foto: IG/shanukkkk_, Unsplash