Ráchel Karnižová, ktorá bola súčasťou tretej série reality šou Love Island, na svojom Instagrame prekvapila informáciou o tom, že z nej bude po novom aj moderátorka. Kde sa v tejto pozícii dredatá kráska objaví?

V živote atraktívnej influencerky sa toho za posledný rok zomlelo viac než dosť. Účasť v reláciách, ako Bez servítky či Nákupné maniačky, Ráchel Karnižovú poriadne zviditeľnili a priniesli jej tisíce nových fanúšikov. Najväčší boom okolo jej osoby však nastal po škandalóznom rozchode so spevákom Tomy Kottym, ktorého obvinila z domáceho násilia.

Nemálo fanúšikov si Ráchel získala aj počas pôsobenia v reality šou Love Island, kde sa s priateľom Claudeom dostali až do finále. Módna dizajnérka tak teraz dostáva rôzne zaujímavé ponuky. Jedna z nich sa týka i turnaja česko-slovenskej MMA organizácie Real Fight Arena, kde si 2. decembra Ráchel vyskúša pozíciu moderátorky.

,,Idem domov na východ. Idem pozrieť rodičov, ale hlavne kvôli čomu tam idem, tak je zápas RFA, ktorý sa bude konať v Košiciach v Steel Aréne. Budem tam moderovať backstage tohto turnaju,” informovala Ráchel na svojom Instagrame.

 

Zdroj/Foto: Instagram/rachellkka