Kristína Svarinská sa živí ako herečka, a tak jej nerobí problém ukázať zo svojho tela aj to, čo väčšinou skrýva pod šatami. Teraz sa postavila pred objektív talentovanej fotografky Kataríny Hoffmann Šlesárovej, z čoho vznikli dokonalé zábery.

Už rok sa väčšine slovenským divákom spája Kristína Svarinská predovšetkým s postavou krásnej a odvážnej Kláry zo seriálu Dunaj, k vašim službám. V historickom projekte sa herečka mení na slečnu s imidžom, ktorý prislúchal dobe 30. a 40. rokov minulého storočia.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Vo voľnom čase sa Kristína stretla so svojou dobrou kamarátkou Katarínou Hoffmann Šlesárovou, ktorá jej vyrobila kúzelné a zároveň poriadne zvodné snímky.

,,Keď som v minulosti dostala otázku, kto je môj vysnívaný, že koho by som chcela fotit. Tak vždy tam bola táto osoba. Táto čarovná Kristína, ktorú som mohla spoznať už dávnejšie a naše cesty sa spojili do bližších sfér,” napísala fotografka k svojim záberom. Na nich obľúbená Slovenka pózuje v rifľovom komplete a podprsenke. Z dievčat sa stali dobré priateľky, pričom Katka priznala, že aj toto fotenie vníma ako splnený sen.

Nádherné fotografie nadchli mnohých vrátane známych herečiek, ako sú Nela Pocisková či Maca Zábranská. ,,Dokonalé celé. Nadpozemsky krásna bytosť,” odkázala Nelka. ,,O bože, tak toto je dokonalé,” zareagovala hlavná hrdinka seriálu Mama na prenájom. So slovami umelkýň sa nedá nesúhlasiť, Kristína je jednoducho slovenská bohyňa!

Kristína

Fotoset s Kristínou Svarinskou si môžete pozrieť — TU —

Zdroj/Foto: Instagram/katarinaslesar, tvmarkizaofficial