Od štartu obľúbenej šou Let’s Dance nás delí necelý mesiac. Mená súťažiacich, moderátorov a aj porotcov sú už známe. Napriek skvelému obsadeniu však mnohých sklamalo, že sa v zostave neobjavil herec Ján Koleník, ktorý vlani hodnotil výkony účinkujúcich.

Jeden z najobsadzovanejších slovenských umelcov bol súčasťou Let’s Dance dvakrát. Kým v roku 2022 Ján Koleník ohuroval všetkých ako súťažiaci, ktorý sa stal napokon aj kráľom parketu, o rok nato si zasadol na porotcovskú stoličku.

Zostava Let’s Dance je kompletná: Súťažiť budú aj títo 3 herci!

Fanúšikovia čakali, že si túto funkciu Janko zopakuje aj tentokrát, no jeho meno sa popri Adele Vinczeovej, Jánovi Ďurovčíkovi a Tatiane Drexler neobjavilo. Dôvod je viac ako pochopiteľný. Ako uvádza portál Mediaboom, rodák z Banskej Bystrice pokračuje v natáčaní seriálu Dunaj, k vašim službám, k čomu sa má pridať i výroba tretej série seriálu Druhá šanca.

Avšak Janko sa už v minulosti nechal počuť, že do ďalšieho Let’s Dance ísť neplánuje „Už to nebude tak, že ma vyhodíš dverami a ja sa vrátim tanečným krokom oknom, sľubujem,“ uviedol vlani po tom, čo vo finále 8. série predviedol posledný tanec.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa JAN KOLENIK (@jan_kolenik)

Zdroj: Mediaboom.sk | Foto: Instagram/tvmarkizaofficial