ŠK Slovan Bratislava získal v predstihu šiesty ligový titul v rade a bezprostredne po ňom absolvoval generálny manažér klubu Ivan Kmotrík ml. rozsiahly rozhovor, z ktorého sme to podstatné priniesli i my.

Aktuálne má byť isté, že v posledných piatich kolách a zrejme už ani nikdy potom sa medzi tromi žrďami Slovana nepredstaví skúsený kanadský brankár Miloš Borjan, ktorý štartoval trebárs aj na MS 2022.

„Ďakujem za celú sezónu, za všetko. Bolo mi potešením hrať za Slovan a niekedy sa možno znovu stretneme. Zbohom,“ citoval 36-ročného brankára, ktorý bol behom sezóny 2023-24 jednotkou Slovana, redaktor RTVS Tomáš Kotlárik na sociálnej sieti X.

Ten sa predčasne vracia z hosťovania, pričom kontrakt s CZ Belehrad, odkiaľ v Bratislave hosťoval, má ešte na dve sezóny. Jeho návrat do Slovana je teda možný, no je len jednou z možností tak pre náš klub, ako aj pre veleskúseného brankára.

Za Slovan stihol odchytať 38 duelov, v nich až 16 krát udržal čisté konto. Šancu v bráne teraz dostanú ďalší brankári Slovana, pričom možno práve výkony v piatich posledných kolách rozhodnú o tom, či bude klub hľadať behom leta nového brankára.

ads