V deviatej sérii obľúbenej šou Let’s Dance skončila prestížna trofej v rukách nového kráľa a kráľovnej tanečného parketu. Kde si víťaz Jakub Jablonský vzácne ocenenie vystavil?

Herec Jakub Jablonský, ktorého preslávil seriál Dunaj, k vašim službám, bol od prvého kola šou Let’s Dance pasovaný za favorita. Talentovaný fešák z Banskej Bystrice to s tanečnou partnerkou Eliškou Lenčešovou napokon naozaj dotiahli až do finále, kde sa umiestnili na prvom mieste.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Pepe Majeský (@pepeconfidential)

Rovnako ako v predošlých sériách aj tento víťazný pár získal obrovskú trofej, ktorú si po skončení prenosu Jakub odniesol do šatne. ,,Ona je inak veľmi ťažká. A niesol som ju do tej šatne a celý čas som bol taký, že som sa hneval na seba, že ty si nevďačný. Lebo ja som si hovoril celú cestu, že to je tak ťažké, že ja neviem, čo s tým budem robiť. Mne to otrhne policu, bude to niekde, kde na to bude sadať prach, a keď budem vysávať, budem to musieť posunúť. No proste úplne som bol nevďačný, rozmaznaný chlapec, ktorému sa nechcelo niesť ťažkú trofej, a hovoril si, že ju nechce,” prekvapil slovami v magazíne Na káve s… aktuálny kráľ tanečného parketu.

Predstaviteľ Dávida Gutmana netušil, kde má ocenenie odložiť. Situácia sa nakoniec celkom prirodzene vyvinula tak, že ho nechal v priestoroch, v ktorých sa točí Dunaj. ,,V produkcii sa ma pýtali, že by sa hrozne chceli odfotiť s trofejou… Počujte, ja ju mám tu dolu. Tak som ju doniesol do produkcie a oni, že óó, aká je super. Tak si ju nechajte. Tak si ju nechala produkčná Dunaja,” prezradil Jablonský, ktorý už len dostáva videá, ako z trofeje produkčná utiera prach, alebo snímky fanúšikov či kolegov, ktorí sa s ňou pri návšteve ateliéru fotia.

Sú spolu? Víťazi Let’s Dance prehovorili o svojom vzťahu!

Zdroj: Markiza.sk | Foto: Instagram/tvmarkizaofficial