Obľúbený moderátor Michal Kovačič si prechádza náročným pracovným obdobím. V súkromí však, našťastie, prežíva obrovské šťastie. Spolu s manželkou Zuzanou Kovačič Hanzelovou sa stanú rodičmi prvého dieťatka.

Ešte koncom februára Zuzana Kovačič Hanzelová oznámila, že si od moderovania politických relácií dáva prestávku. Mnohí sa domnievali, či za týmto rozhodnutím nestojí bábätko, ktoré by mohlo rásť pod jej srdcom. K téme dieťaťa sa doposiaľ ani Zuzana, ani jej manžel nevyjadrovali.

Michal Kovačič sa taktiež stiahol z mediálneho prostredia, avšak nedobrovoľne. Po tom, čo v relácii Na telo vyriekol slová, ktoré sa nepáčili TV Markíza, mu vedenie po dlhých rokoch práce v televízii dalo stopku. Moderátora však môže tešiť aspoň skutočnosť, že za ním stojí veľká časť verejnosti a aj mnoho kolegov a umelcov. Okrem toho aktuálne svoju pozornosť sústreďuje i niekde úplne inde.

Očakávaná reakcia na výstup Kovačiča je tu: Markíza … !

,,Aj v náročných časoch sa dejú pekné veci. Očakávame príchod nového člena našej rodiny! Či bude raz novinár alebo novinárka, to ešte uvidíme. Ďakujeme za vašu podporu v posledných týždňoch, veľmi si ju vážime a čaká nás dobrodružná jazda na všetkých frontoch. Na bábätko sa ale zo všetkého tešíme najviac,” oznámili na svojich Instagramoch Zuzana a Michal. Srdečne gratulujeme!

Zdroj/Foto: Instagram/zuzanahanzelova