Stanka Lučková bola od začiatku druhej série šou Ruža pre nevestu mnohými pasovaná za víťazku. A hoci sa ňou napokon aj stala, so ženíchom Radkom Urbanyakom to skončili skôr, než vôbec začali. Teraz má Košičanka randiť so známym politikom.

Emócie po finále šou Ruža pre nevestu ešte ani nestihli odznieť a už vyšlo na povrch nielen to, že Radko a Stanka pár netvoria, ale i to, že atraktívna brunetka rozvíja vzťah s niekým iným. Podľa informácií Plusky má ísť o politika Györgyma Gyimesiho.

„K tomu by som sa presne nechcela vyjadrovať (smiech). Ale nemyslím si, že ma s ním mohli vidieť. Akože… Neviem… K tomu by som sa nevyjadrovala, nemyslím si, že je to naozaj niečím podložené,” uviedla Stanka pre Plusku. O pár dní sa však sama prezradila, keď sa fanúšikom prihovorila z luxusného domu až nápadne pripomínajúceho ten Gyimesiho.

Stanka vraj vymenila Radka za známeho politika: Zábery ako dôkaz!

Teraz to brunetke vyhodila na oči jedna z jej sledovateliek. „Stanka nie je pre ženy veľkým príkladom, keď tak klame napr. ohľadom Gyimesiho. Fotky sú jasný dôkaz, ale bude tvrdiť, že ju nemohol nikto vidieť a ‚capne‘ si storky!” napísala k jednému z Košičankiných príspevkov na sociálnej sieti.

 „Prosím vás. To moje vyjadrenie je z 5. júna a áno, neklamala som vtedy. Dovtedy ma s ním podľa mňa nikto nevidel. Či poznáte lepšie konkrétny sled mojich súkromných udalostí, deň po dni?” zareagovala uštipačne Stanka. „Ja to nemyslím v zlom, skôr mi ide o ten princíp, že ste to zatĺkali vtedy a zrazu dva dni nato videá z jeho kuchyne a z dvora, tak asi vás videl niekto už aj vtedy, nezdá sa mi to ako náhoda,” pokračovala v diskusii neznáma žena, ktorej sa už ďalšej odpovede nedostalo.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Gyimesi György (@gyimesi_gyorgy)

Zdroj: Pluska | Foto: Instagram/tvmarkizaofficial, stanislavaluckova