Mnohí si myslia, že deti celebrít to majú jednoduchšie a nemôže sa im stať, že by boli na tom finančne zle. Avšak prípad 51-ročnej Dominiky, ktorá je najstaršou dcérou zosnulého maestra, to finančne príliš nezvláda.

Ani z dedičstva údajne Dominika nedostala nič, pretože už pred rokmi sa ho mala zriecť a nič na tom údajne nezmenili ani snahy jej manžela, s ktorým žije vo Fínsku. Ten podľa webu Ahaonline požadoval “aspoň” vilu na Bertramke alebo “skromných” 52 miliónov českých korún (v tej dobe 2 milióny eur).

Avšak vzhľadom k tomu, ako aktuálne Dominika žije, to vyzerá tak, že naozaj nezdedila vôbec nič.

Je dlhodobo bez práce a údajne nemá ani na to, aby sa vrátila do Čiech, keďže by nemala kde (a za čo) žiť. Prežíva údajne len z peňazí, ktoré zarába jej manžel.

Komu niet rady, tomu niet pomoci? To zrejme podľa webu Expres.cz platí aj pre Dominiku Gottovú, ktorá aj napriek tomu, že trie biedu, odmieta pracovné ponuky.

Nedávno mala nejakú dobu pracovať v reštaurácii, následne dostala relatívne prívetivú ponuku od nejakého fínskeho média, pričom za každú reportáž by dostávala 60 eur.

„Dohovor bol taký, že si napíše sama scenár a potom reportáž nahovorí. Niečo málo natočila, ale potom sa jej jednoducho nechcelo, začala sa vyhovárať a prišla o prácu kvôli vlastnej lenivosti, čo u nej nie je prvýkrát,“ prezradil pre český Expres ich zdroj.

Nuž, aj takýto osud môže mať dcéra slávneho otca, ktorá s ním evidentne nemala najlepší vzťah.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dominika Gottová (@dominika.gottova)

Zdroj: Expres.cz, Ahaonline.cz | Foto: