Po tom, čo sa kontroverzní exmanželia Vlčekovci v máji rozišli, z ich vzťahu vyplávali na povrch rôzne nechutnosti. Dnes sú už obaja šťastní po boku iných partnerov, pričom Miro má s mladou priateľkou čakať dieťa.

Miro Vlček nelenil a hneď po rozchode s Mikelou sa začal ukazovať po boku 17-ročnej čiernovlásky. Tá teraz na svojom Instagrame odhalila, že je s o 21 rokov starším mužom tehotná. „Budeme traja. Milujem ťa, tatinko môj,“ oznámila pri videu, v ktorom zohráva hlavnú rolu pozitívny tehotenský test.

Zúfalá Mikela prosí o pomoc: Hnus, čo jej urobil manžel!

Novinka zo života potetovaného účastníka Fight Night Challenge neušla ani jeho exmanželke Mikele. „Zatiaľ si urobila len tehotenský test, kde mala dve čiarky. Absolútne to nemá potvrdené lekárom, nebola na vyšetrení ani na krvi. Presne toto isté raz urobila a tvrdila, že je v siedmom týždni, pričom klamala ľudí. Takže ja to neriešim, dokiaľ neukáže tehotenskú knižku,“ vyjadrila sa pre portál Odzadu.

Mikela tiež uviedla, že pre ňu spomínaná správa nemá žiadnu hodnotu tak ako nič, čo povie Miro a jeho nová priateľka. ,,Takéto veci sa robia po potvrdení lekárom, ideálne po 12 týždňoch, nakoľko sa môže do 12. týždňa stať čokoľvek. Vykrikovať, že čakajú dieťa bez potvrdenia lekára a vydania knižky, že plod žije, je úplne nezmyselné,“ dodala na záver influencerka.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Mikela vlcek (@mikela_michaela)

Zdroj: Odzadu | Foto: Instagram/mikela_vlcek