Kvetka Horváthová sa mala už po desiatykrát objaviť v obľúbenej Farme, no vedenie televízie Markíza napokon rozhodlo inak. Sklamanú blondínku, ktorej vyhadzov prišiel poriadne nečakane, na statku vystriedala komička Evelyn. Kvetka ale nevešia hlavu a podujala sa na radikálnu zmenu imidžu. 

Kvetka Horváthová (41) dostala od Markízy nečakanú stopku v obľúbenom projekte Farma, ktorého tvárou bola neuveriteľných deväť sérií. V jubilejnej desiatej ale došlo k viacerým výrazným zmenám od moderátorského postu, na ktorom ju vystriedala vysmiata Evelyn, až po nové nespravodlivé pravidlá, v ktorých budú privilegovaní súťažiaci zvýhodnení oproti tým ostatným, čo dokazujú aj prvé uniknuté zábery.

Kvetka ale ani po vyhadzove nevešia hlavu a rozhodla sa podstúpiť radikálnu premenu účesu. Fanúšikov na sociálnej sieti doslova šokovala, keď zverejnila záber s krikľavoružovými vlasmi v kratšom zostrihu. Hoci ide len o profesionálne fotenie s parochňou, ktoré má stylingovo na svedomí Lucia Freund, musíme uznať, že aj takáto extrémna zmena by Kvetke pristala.

Komplimenty jej pritom skladajú aj samotní farmári. Nový účes moderátorke pochválila Lucia Mokráňová, no nedal sa zahanbiť ani známy lámač ženských sŕdc Reza Givili: “Aká si krásna,” zalichotil blondínke s vynoveným imidžom. Ktovie, možno sa Kvetka jedného dňa naozaj odhodlá k štýlu, ktorý dnes hrdo nosí aj víťazka SuperStar Tereza Mašková.

Kvetka šokovala ružovou parochňou


Zdroj │ Foto: Instagram/ Lucia Freund, Kvetka Horváthová