Obľúbená šou Tvoja tvár znie povedome sa čoskoro opäť objaví na televíznych obrazovkách. Jednou z účinkujúcich je aj herečka Zuzana Haasová (37), ktorá sa stala náhradníčkou komičky Evelyn, ktorá uprednostnila moderovanie reality šou Farma. Pre ostrieľanú umelkyňu však bude každotýždenné vystupovanie v porovnaní s ostatnými o čosi náročnejšie. Prečo?

Aj napriek tomu, že herečka nastúpila do šou v poslednej chvíli, tvrdo maká rovnako ako ostatní. O Haasovej je verejne známe, že je cukrovkárka, pričom ochorenie jej komplikuje nielen tréningy, ale aj vystupovanie na pódiu. Sama priznala, že jej už niekoľkokrát prišlo nevoľno.

Na skúškach k šou sa dokonca zúčastňuje aj rodina herečky, predovšetkým dcérka Romana. „Narodila sa mi preto, aby bola so mnou, nie odo mňa. A navyše, Romanka je jediná, ktorá vie, čo treba robiť, keď mi je zle,“ s hrdosťou uviedla blondínka pre topky.sk. Zuzana prezradila, že práve ona má vždy poruke niečo sladké, ak by to bolo nutné, pričom jej vie pichať aj inzulín.

Tanečný tréner Miňo Kereš si je vedomý herečkinho zdravotného hendikepu, čomu prispôsobujú aj tréning. ,,Ona je stále na tom prístroji. Klobúk dole. Naučila sa s tým žiť, fungovať a podávať plnohodnotný výkon,“ pochválil svoju zverenkyňu. Haasová tak bude nútená kontrolovať si hladinu cukru omnoho častejšie ako zvyčajne, keďže bude podávať náročné fyzické výkony.

Zdroj: topky.sk  |  Foto: Facebook, Instagram