Na Slovensku azda neexistuje fanúšik vedomostnej relácie Duel, ktorý by si nepamätal rekordmana Slava Hlásneho (38). Ten si totiž po neuveriteľných 33 výhrach odniesol domov peknú sumičku a zapísal sa do dejín relácie. Vieme, ako vyzerá dnes a kde napokon skončil.

Vedomostná súťaž RTVS Duel si medzi Slovákmi získala mnohých priaznivcov a snáď neexistuje jediný, ktorý by si nepamätal na Slava Hlásneho. Práve on totiž pred kamerami v roku 2016 naozaj zahviezdil. Celkovo zvíťazil 33-krát a zo súťaže si odniesol peknú sumičku 31 500 eur.

Po prehre sa z obrazoviek vytratil, hoci sa ešte objavil v obľúbenej jojkárskej šou Uhádni môj vek. V súkromí to ale bývalý učiteľ až také ružové nemal a okrem problémov s prácou si doposiaľ nenašiel ani tú pravú lásku, hoci dostáva mnohé pozvania na rande. Na slávu z Duelu si musel dlho zvykať a ľudia ho oslovovali pravidelne aj na ulici. Viete ale, kde napokon šikovný a inteligentný Slavo skončil?

Rekordman sa kvízovania a zbierania vedomostí nevzdal a dodnes sa ich zúčastňuje. V Bratislave, ale aj Rimavskej Sobote chodí po kluboch, ktoré usporadúvajú súťaže vo vedení s kvízmajstrom. A tým nie je nik iný ako informáciami a vedomosťami nabitý Slavo, ktorý tak naďalej môže hviezdiť v tom, v čom je najlepší. Reakcie ľudí, ktorí sa takýchto kvízov zúčastnili, sú viac ako pozitívne a neskrývajú nadšenie. Držíme palce aj naďalej!

Zdroj │ Foto: Facebook