Viktor Vincze (28) má za sebou v televízii Markíza niekoľkoročnú kariéru. Hoci začínal ako rádový redaktor, momentálne sedí na stoličke v Televíznych novinách. Tentokrát si zaspomínal na začiatok svojej kariéry, no takýto výsmech od kolegyne zrejme nečakal…

Hoci sa občas nezdá, že čas beží tak neúprosne rýchlo, jedným z dôkazov tohto javu je aj fakt, že Viktor Vincze je markizákom už pekných pár rôčkov. Do modrožltej televízie zavítal pred šiestimi rokmi, kde začínal ako 22-ročné ucho ako rádový redaktor.

Neskôr sa uchádzal o post moderátora Televíznych novín a po úspechu na kamerových skúškach si zasadol do kresla vedľa takých televíznych stálic ako Zlatica Puškárová či Patrik Švajda. Na sociálnej sieti si Viktor zaspomínal práve na svoje začiatky v televíznej kariére a zverejnil záber svojej prvej reportáže.

K fotke pripojil aj nasledovný text: “23. apríla 2013 som odvysielal svoju úplne prvú reportáž, téma – prečo sa nevydáva z gastrolístkov,” pochválil sa. Je pritom známe, že Viktor sa pravidelne doťahuje so svojou kolegyňkou Lenkou Vavrinčíkovou, ktorá ho naposledy takto odpinkala priamo pred kamerami. Ani pri najnovšej Viktorovej fotke mu neostala nič dlžná a do Adelinho manžela si opäť rýpla: “Prečo sa už teraz takto nestriháš? Tzv. podľa hrnca,” zavtipkovala na adresu Viktorovho účesu. Páči sa vám moderátorov imidž spred rokov?

Prvá reportáž Viktora pred 6 rokmi

Lenka Vavrinčíková si rada doťahuje Viktora

Zdroj │ Foto: Instagram