Uplynulú nedeľu sa na televíznych obrazovkách Markízy a Novy odohrával boj o prežitie trinástich finalistov šou The Voice Česko Slovensko, ktorí sa proti sebe postavili v K.O súbojoch. Druhé vyraďovanie so sebou prinieslo niekoľko prekvapení, pričom najväčším bolo vypadnutie absolútneho favorita šou Daniela Kapitána.

Spevácka šou The Voice Česko Slovensko sa po úvodných castingoch dostala do tzv. vyraďovacích K.O. kôl, kde sa proti sebe postavili členovia jednotlivých tímov. Na pódiu sa tak vystriedalo dovedna 26 fantastických spevákov, pričom z dvojice mohol postúpiť vždy iba jeden. Aj keď na pravidlá súťaže doplatil nejeden výborný hudobník, snáď najviac divákmi zarezonoval vyhadzov 25-ročného Daniela Kapitána.

Ten sa dostal do duelu s charizmatickou speváčkou Annou Mariou d’Almeidou, s ktorou si zaspieval skladbu “Superstition” od Stevieho Wondera. Bratislavčan síce patril od začiatku k absolútnym favoritom šou nielen medzi divákmi, ale aj porotcami, avšak v zápase o postup ho značne prevalcovala 28-ročná mamička z Prahy. Spevákovi v úvode skladby totiž vypadol text, čo však famózne zamaskoval, avšak, ako sa zdá, celkový singel sadol tentokrát viac jeho súperke.

Aj keď sa Kalimu nerozhodovalo ľahko, do živých prenosov napokon posunul Annu Mariu, pričom dodal, že v tomto štádiu hodnotil výhradne podľa momentu, ktorý prebehol na pódiu. “Bol som rozhodnutý predtým, jak ste došli na stage a chcel som, aby ste to dali každý na 100 % bez malinkej chybičky. Už v týchto kolách sa žiadna chybička neodpúšťa, je to bohužiaľ pre niekoho, kto má aj tak dobrý hlas, ale jednoducho si myslím, že to neustál jak ten druhý,” povedal Kali tesne predtým, ako vyriekol svoj verdikt.

Daniela, ktorý sa verejne priznal k schizofrénii, v dôsledku ktorej sa mu rozpadla kapela, a taktiež podstúpil hospitalizáciu, neskrýval sklamanie. Do rapera sa okamžite obulo množstvo spevákových fanúšikov, a aj keď sa na sociálnej sieti Instagram snažil vyjadriť rešpekt a podporu mladému talentu, fanúšikovia boli neúprosní. Kali napokon snímku s Danielom vymazal, aj keď treba dodať, že ide o súťaž a vypadnúť niekto musí vždy…

Reakcie fanúšikov speváka

Zdroj: Markiza | Foto: Markiza, Instagram/TheVoiceCeskoSlovensko | Video: YouTube