V slovenskom šoubiznise sa pohybuje už nejaký ten čas, no až teraz sa rozhodol vyjsť s pravdou von. Spevák nečakane pred celým Slovenskom priznal svoju orientáciu a odhalil, že sa zamiloval do muža.

Slovenský spevák sa v našom šoubiznise pohybuje už nejaký ten piatok a preslávil sa najmä v druhej sérii SuperStar. Útly hudobník Jakub Petraník (30) sa odvtedy príliš na očiach verejnosti neukazuje, a to aj napriek tomu, že pracuje v televízii Joj, kde sa stará o hudobnú dramaturgiu seriálov.

Až doteraz sa starala o škandáliky skôr jeho kolegyňa Barbora Balúchová, ktorá vychováva synčeka známeho multiotecka Borisa Kollára. Najnovšie sa však o pozornosť prihlásil aj samotný Petraník, keď sa pred celým Slovenskom nečakane rozhodol priznať k svojej orientácii.

Dnes je už jasné, že Jakubovi sa páčia skôr muži a aktuálne je zamilovaný do istého Petra: “Nikdy mi nezáležalo na tom, čo si myslia ľudia. Mám obrovské šťastie, akú mám rodinu. Rodičia to o mne vedia od mojich 17 rokov. To bolo práve obdobie, keď som bol už v Bratislave po SuperStar. Som šťastne zadaný. Volá sa Peter a pripomenul mi, aké je fajn niekoho mať. Dnes už nemám problém chytiť ho za ruku na ulici a byť sám sebou. Je veľmi inteligentný a vtipný,” hovorí otvorene pre Nový Čas. Síce sa občas stretáva s negatívnymi reakciami okoloidúcich na ulici, no najdôležitejšie pre Jakuba je, že ho rodina a priatelia berú takého, aký je.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: cas.sk │ Foto: Instagram/jakubpetranik