Jasmina Alagič sa pred niekoľkými hodinami stala hosťom v obľúbenej českej Show Jana Krause. Na pretras prišla okrem iného aj téma ohľadom synčeka Sanela. Slová moderátorky o tváričke bábätka ale niektorých zrejme poriadne zaskočia.

Jasmina Alagič je čerstvou mamičkou, no našla si čas, aby prijala pozvanie do obľúbenej českej zábavnej Show Jana Krause. Medzi inými témami prišiel na pretras aj synček, ktorého zábery s nadšením zverejňuje i pyšný otecko Rytmus. Jasmina sa pritom netají tým, že má na mnohé témy rozdielny názor ako iné mamičky, ktoré sú už počas tehotenstva zo svojich detí hotové.

Rovnako neobvykle a s humorom sa vyjadrila aj pred českými kamerami, keď prezradila svoje pocity tesne po pôrode: “Ja keď som ho porodila, tak vyzeral tak… ufff, no, ako to povedať. Ono to bolo také, že keď mi ho dali, tak mám fantastickú pôrodníčku, a keď ho tak dala ku mne, tak ja že preboha, potom ešte povedala “maminka, pusu”, ja že ufff. Úplne ešte mi nebolo to celé také blízke, naozaj vyzeral veľmi zvláštne…,” vypadlo z Jasminy, ktorá prirovnala svoje dieťa k malému zvieratku.

Na jeho tvár som si zvykala, lebo fakt mi akože, znie to čudne, viem, ale on mi tak nejak evokoval, ono to bude znieť hrozne, Ježiš Maria, ale on bol ako také zvieratko skôr. Skôr mi pripomínal opičku,” vyzradila detaily moderátorka, pričom dodala, že po dvoch mesiacoch už dorástol a absolútne sa zmenil. Napokon priznala, že k synčekovi sa mal spočiatku viac práve Patrik:

“Ale Paťo bol veľmi nadšený, a to ma akože upokojovalo, že jeden z nás to berie tak akože dobre. Takže som sa potom k nemu tak akože pridala na tú jeho cestu za šťastím s našou malou opičkou,” povedala Jasmina, pričom dodala: “Už je to taký človek, že predtým to bolo také, že neviete, že čo s ním a dnes už sa smeje, a už vidíte tie emócie, a to je krásne. Ja som skôr musela dobehnúť jeho (Rytmusa, pozn. red.) v tom nadšení,” dodala na záver so smiechom.

Rozhovor o Sanelovi si pozriete vo videu dole po 4. minúte

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj │ Foto: YouTube/Show Jana Krause