Zuzana Plačková sa až doteraz s obľubou prezentovala na sociálnej sieti, kde okrem propagácie produktov dala fanúšikom nahliadnuť aj do svojho súkromného života. Po odvysielaní pilotnej časti InstaQueen ale nečakane končí.

Plačková sa po účinkovaní v reality šou Hotel Paradise vrhla na kariéru influencerky a vypracovala sa až na kráľovnú Instagramu. Nedávno sa jej splnil sen, keď televízia Joj nakrútila pilotnú časť o živote Zuzany v šou InstaQueen.

Hneď po odvysielaní sa ale na podnikateľku strhla lavína kritiky. Slováci poukazovali najmä na fakt, že Zuza vyzerá v televízii úplne inak ako na upravených fotkách na sociálnej sieti. Plačkovej reakcia ale naznačila, že si z ich slov nerobí ťažkú hlavu a v natáčaní bude pokračovať.

Pred niekoľkými hodinami ale doslova odrovnala pol milióna fanúšikov, ktorým oznámila, že s Instagramom končí: “Už som vám hovorila, že som posledný mesiac na Instagrame a potom si dávam dlhšiu pauzu? Je to preto, že som stále obklopená týmto svetom, ktorému sa venujem veľa rokov bez pauzy a už ma to nebaví.. nenapĺňa.. a cítim, že už potrebujem od toho úplnú pauzu. Preto od 1. januára prejdú posledné silvestrovské story a dlhšiu dobu sa neuvidíme,” potvrdila dlhšiu pauzu, počas ktorej plánuje nabrať nové sily a možno aj nový životný smer.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: Instagram/queen.plackova │ Foto: Instagram/queen.plackova, Televízia JOJ