Obľúbená tehotná slovenská herečka sa čoskoro stane mamičkou. Spolu s partnerom sa však rozhodli pre nečakaný krok. Krátko pred pôrodom odišli do Ameriky, kde privedie svoju dcérku na svet.

Slovenská hviezda seriálu Divoké kone Natália Germáni sa v októbri pochválila krásnou novinkou. S partnerom a hudobníkom Martinom Valihorom sa totiž už čoskoro stanú rodičmi. Dvojica sa ale rozhodla krátko pred veľkými dňom k nečakanému plánu.

Martin a Natália totiž odcestovali do Ameriky a teraz je už jasné, že herečka privedie dcérku na svet v New Yorku: “Natália bude rodiť v New Yorku, dcéra tak bude mať americké občianstvo,” uviedol pre Topky zdroj z ich okolia. Dievčatko, ktorému rodičia už teraz vybrali staroslovanské meno, tak bude mať rovnakú štartovaciu čiaru, ako Martinova dcéra Viktória, ktorú má s jojkárkou Alexandrou Orviskou.

Nastávajúca mamička sa ale na pôrod za hranicami teší a nevie sa dočkať prvého stretnutia s drobčekom: “Posledné chvíľky s tebou 2v1 moja drahá. Začínam byť mierne nostalgická a počas môjho ťažkého celodenného ležania si to celé nejak dávam dokopy, že za chvíľku budeme dve. Dve duše z jednej, až sa mi chce plakať od dojatia,” vyznáva sa z krásnych citov Natália.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: topky.sk │ Foto: Instagram/natalagermani