Herečka Silvia Šuvadová má síce len pár rokov pred päťdesiatkou, no mnohí by jej hádali približne o desať rokov menej. Ešte viac prospela spiritualistke radikálna zmena imidžu, po ktorej je z nej nová žena. Silvia, ktorá sa preslávila výrokom: “Ahojte, svetielka,” teraz naozaj doslova žiari!

Silvia Šuvadová (47) patrí k výrazným ženám slovenského šoubiznisu a okrem svojej lásky k herectvo a spiritualite sa preslávila aj účinkovaním v 10. sérií reality šou Farma. Krásna herečka, ktorej by vek tesne pred päťdesiatkou hádal len málokto, sa pritom nedávno ukázala aj bez trička. O tom, že Silvia je nádherná žena, niet pochýb, no najnovšia premena herečky doslova vyráža dych.

Šuvadová, ktorá kvôli zdravotným problémom otca ostáva nateraz na Slovensku, sa ukázala fanúšikom na Instagrame s celkom novými vlasmi. Tie si nechala Silvia výrazne zosvetliť, a tak je z nej pravá blondínka. Herečka po zmene úplne žiari a okrem toho, že jej účes uberá ďalšie roky, pôsobí s blonďavou farbou aj oveľa jemnejšie a ženskejšie.

K záberom, na ktorých pózuje s kamarátom a návrhárom Jozefom Grondžákom, sa už vjadrili aj nadšení fanúšikovia, ktorí neskrývajú spokojnosť. “Táto farba vlasov je top, úplne vás rozžiarila,” napísala jedna z fanyniek. Pochvaly sa ale Silvia dočkala aj od kamarátky a americko-slovenskej modelky Katariny vad Derham: “Vlásky ti moc pristanú.” No nevyzerá herečka super?

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj |  Foto: Instagram/silviasuvadova