Dúfala, že bude všetko v poriadku a s úsmevom sa bude spoločne s rodinou tešiť zo života. Opäť však prišla tvrdá rana osudu, ktorá ju dostala na kolená. S detailami náročného obdobia sa rozhodla podeliť so svojimi fanúšikmi.

Česká speváčka Tereza Kerndlová je známa aj na Slovensku, keďže spolupracovala s Richardom Müllerom či raperom Kalim. Minulý rok bola dokonca moderátorkou speváckej šou The Voice Česko Slovensko. V posledných týždňoch sa však rozhodla zregulovať svoj pracovný program a venovať sa rodine.

Jej mame Milade bola totiž opäť diagnostikovaná rakovina pŕs. S rovnakou diagnózou bojovala pred 16 rokmi, v dôsledku čoho šírila osvetu rakoviny a jej prevencie. ,,Deje sa to znova. A nedá sa ďalej tváriť, že veci sú v poriadku. “Ona“ si nevyberá, “Ona“ udrie opakovane a i po mnohých rokoch sa môže vrátiť-bez ohľadu na to, či už vám v rodine ublížila dosť,“ napísala 34-ročná umelkyňa, pričom zverejnila záber, kde leží s mamou v posteli.

Tereza už prišla kvôli zákernej chorobe o otca a sama podstúpila pred pár rokmi operáciu krčka maternice, keďže mala zlé výsledky vyšetrení. O to viac je pripravená spraviť všetko preto, aby jej milovaná mama nad pliagou vyhrala. ,,Som tu pre teba. Kedy inokedy ako teraz ti môžem vrátiť všetky tie dni a noci, keď si sa starala ty o mňa. Aj keď nemáme vyhraté, viem, že to spoločne s nami zvládšneš! Moc ťa milujem! Moc ťa milujeme!“ odkázala dáme, ktorá pred pár dňami oslávila 63 rokov.

 Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: IG/terezakerndlova  |  Foto: IG/terezakerndlova, mariacirova, FB/Tereza Kerndlová