Nečakaný zvrat! Minister hospodárstva Richard Sulík verejne vyzýva premiéra k tomu, aby bol Marek Krajčí zbavený funkcie. Náhradou by však nemal byť len tak hocikto, Sulík si na stoličku ministra zdravotníctva trúfa sadnúť sám!

A to aj so všetkými náležitými povinnosťami, ktoré toto kreslo obnáša. Richard Sulík oznámil tento návrh prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti Instagram: “Čo-to som už v živote manažoval, a hoci mám Mareka Krajčího rád, takto to ďalej nejde,” znie vyjadrenie aktuálneho ministra hospodárstva.

Na krátkom tlačovom stretnutí sa dokonca preberalo i to, že samotný návrh bol podaný už aj premiérovi, jemu sa však myšlienka vymeniť ministra nepozdáva. Sulík sa netají nedôverou ku Krajčího rozhodnutiam, a dokonca ich označuje za zlyhania, ktorých už bolo veľmi veľa!

“Pokiaľ my chceme, naozaj chceme bojovať s pandémiou, tak takto to ďalej nejde. Musíme vymeniť ministra zdravotníctva. Ja som ochotný sa stať ministrom zdravotníctva. Preberiem komplet celú zodpovednosť… Toto sú menežérske zlyhania, ktorých je jednoducho príliš veľa,” informuje Sulík s tým, že ministerstvo hospodárstva by prebral Ján Oravec.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: pravda.sk | Foto: IG/richard_sulik