Koncom augusta sa na televíznych obrazovkách opäť spustí obľúbená reality šou Farma, do ktorej okrem známych tvárí nastúpia aj celkom noví súťažiaci. Aktuálna séria sľubuje návrat ku koreňom a podmienky života, aké tu ešte neboli, pričom súťažiaci zabojujú o výhru v hodnote až 75 000 eur!

Prvým súťažiacim reality šou Farma 13 je sympatický Daniel, ku ktorému sa pripája ďalšia finalistka! Beáta Landerl alias Beby, bojovníčka proti násiliu na ženách, sa označuje za bláznivú a energickú ženu, ktorú budú niektorí statkári nenávidieť! Na Farme plánuje zažiť skutočne divoké podmienky a predstava spánku v maštali ju mimoriadne teší.

Momentálne nezamestnaná recepčná Beáta je telom i dušou športovkyňa a neodpustí si ani meditáciu pri stromoch. Okrem toho sa venuje aj vykladaniu kariet a vo Švajčiarsku dokonca veštila priamo v televíznom programe. „Karty nevykladám len tak na prvú, ale keď skutočne niekto potrebuje pomôcť. Mnohí ma vyhľadávajú,“ prezradila finalistka, ktorá má údajne potom, čo ju v minulosti napadol neznámy muž, špeciálny dar.

Blondínka si svoj herecký sen splnila v nemeckom seriáli Komisár Rex: “Milujem kombináciu mňa, kamery a zvierat, ja tam ukážem, o čom život je. Ja ukážem, aká tvrdá je realita,” povedala súťažiaca pre TV Markíza.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: TV Markíza | Foto: TV Markíza, IG/farma.markiza