Slovenská aj muzikálová herečka, ktorá pred rokmi zahviezdila aj na pódiu známej šou Česko Slovensko má talent, prekvapila. Aktuálne totiž vychováva bábätko, ktoré porodila jej priateľka. V roku 2019 navyše dvojica spečatila svoju lásku aj svadobným obradom.

Slovenská herečka Andrea Gábrišová (29) pred desiatimi rokmi zahviezdila v šou Česko Slovensko má talent, keď ohúrila porotu skladbou All That Jazz. Okrem muzikálov sa objavila aj v epizódach úspešných seriálov ako Sestričky, Rodinné prípady, Mesto tieňov či Ordinácia v ružovej záhrade. Nečakaný obrat nastal ale aj v jej súkromnom živote.

Sympatická umelkyňa sa totiž pred piatimi rokmi dala dokopy so svojou láskou Terezou, ktorú si v máji 2019 vzala za manželku, hoci nešlo o regulérny obrad. Priateľka jej porodila syna Tima, ktorého si ako rodina užívajú.

V budúcnosti pritom plánujú pre chlapčeka aj súrodenca, ktorého by chcela tentokrát porodiť samotná herečka: “Ďalšie bábätko by som nám chcela porodiť ja, ak sa zadarí, ale rozhodne nie teraz. Teraz si užívame Tima a ja aj naplno rozbehnutú kultúru a prácu,” vyzradila pre Topstar. Tiež dodala, že sú taká istá rodina ako hocijaká iná: “Moja žena a náš syn sme podľa mňa plnohodnotná rodina. Veď aj pápež František povedal, že každý, vrátane homos*xuálov, má právo mať rodinu a byť šťastný,” poznamenala. Nedávno prekvapila ďalšia herečka, ktorej dcéra sa cíti byť chlapcom.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<

Zdroj: topstar.noviny.sk │ Foto: IG/andreagabrisova