Reality šou Farma 13 sa blíži do veľkolepého finále, z ktorého si jeden z účastníkov odnesie výhru vo výške 75 000 €. Ešte predtým sa však na statku udiali okolnosti, v dôsledku ktorých putoval priamo domov jeden z aktuálnych sluhov, čo sa nestretlo s pochopením mimoriadneho množstva divákov.

Farmárska šou je plná zvratov a prekvapení, čo si už v negatívnom slovazmysle všimli aj verní fanúšikovia relácie. Najnovšie ich rozzúrila udalosť, po ktorej musel súťaž opustiť Peter Matejka z Nemšovej, pričom osudným sa mu stal úhyn troch moriek. Trestu však bez pardonu unikla druhá slúžka aj farmár týždňa, ktorý sa však stal v rámci situácie prvým duelantom. Diváci sa však pýtajú, prečo hospodár Martin Bagar rovnako nereagoval aj pri úmrtí perličiek či úteku oviec a slimákov.

“Ja som na ne nezabudol. Ja som ich pod tými schodmi videl aj som ich vyháňal odtiaľ, ale nechcel som ich brať do rúk, lebo keď som ich minule chytil, dostal som po oku, tak som ich tam nechal. Je to vyslovene moja chyba. Mal som ich nasilu zobrať a zatvoriť,“ uviedol Peter ohľadom fatálnej chyby. Práve na jeho adresu následne hospodár povedal, že na statku nepotrebuje farmára, ktorý sa nepostará o zvieratá a zo šou ho vyhodil.

Okamžite sa však ozvali rozčúlení diváci, ktorým vadí, že rovnaký meter nepoužil, keď Mesut škrtil morku, prípadne o zvieratá nebolo adekvátne postarané, či dokonca ušli. ,,Keď som tam prišiel, ja som nevedel, čo sa stalo. Výsledkom boli tri mŕtve zvieratá, tak som začal šetrenie v tej nastúpenej formácii, aby mi vysvetlili, čo sa stalo. Peťo mi povedal, že morky zabudol zavrieť a že si myslí, že práve to im uškodilo a došlo k podchladeniu. On si sám priznal zodpovednosť, pretože sa o tie zvieratá nepostaral tak, ako mal. Takže to bol dôvod, keďže on sa k tomu aj priznal, preto som potrestal jeho,” priblížil Martin na adresu vypadnutého vodiča. 

A čo sa týka Mesuta, jemu som povedal, keď zišiel z tej zvonice, že sa na neho budem pozerať prísnejším okom. A aj keď som v minulosti nikdy neriešil kolektívnu zodpovednosť, vždy som sa snažil riešiť konkrétneho vinníka a nikdy som za niečo, čo spravil ten, kto je zodpovedný za zvieratá, neriešil farmára týždňa, tak Mesut dostal trest, išiel do duelu a nemohol si vybrať súpera,” dodal Bagar na svoju obhajobu pre Plusku.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: Pluska, Voyo | Foto: IG/farma.markiza