Igor Matovič, ktorý sa nedávno kriticky vyjadril na adresu prezidentky Zuzany Čaputovej, bol opäť aktívny na sociálnej sieti. V neskorých hodinách zverejnil tajný záber predsedu vlády Eduarda Hegera. Medzi komentujúcimi sa objavil aj poslanec, ktorý vyzradil viac.

Minister financií Igor Matovič sa rozhodol podeliť s fanúšikmi s nečakaným záberom. V pondelok v neskorých nočných hodinách zverejnil záber svojho kolegu a premiéra SR Eduarda Hegera, ako usilovne pracuje za stolom aj napriek pokročilej hodine.

Je 0:51 utorok ráno … a tak som si povedal, že vám sprostredkujem aktuálny pohľad do zákulisia našej politiky … aby ste vedeli, že máte premiéra, ktorý na ľudí myslí aj vtedy, kedy už veľká väčšina z vás sladúčko spinká. Ste v dobrých a starostlivých rukách … a dúfam, že ma nezabije za fotečku,) Brúúú,” napísal Matovič.

Medzi komentujúcimi sa ozval aj poslanec Milan Kuriak, ktorý jeho slová potvrdil: “Môžem potvrdiť, osobne som bol len za posledné necelé 2 mesiace priamo svedkom rokovania s premiérom do neskorých hodín, do polnoci veľa nechýbalo… Včera ste pracovali ešte dlhšie. Čo viem, nebolo to prvýkrát. Mnohí ľudia si neuvedomujú, nechcú uvedomiť, koľko práce naviac pridal covid. Aj my na poslaneckom klube veľmi často rokujeme do neskorých hodín, keď už iní spia, alebo sa ukladajú k spánku. Boj s pliagou covid nám všetkým dáva zabrať, je to obrovské bremeno naviac, popri inej práci a zodpovednosti v politike. Doteraz žiadna vláda nemala tak ťažké obdobie…,” vyjadril názor.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<

Zdroj │ Foto: FB/Igor Matovic