Robert Fico vo svojom poslednom videu kritizoval Vladimíra Lengvarského za jeho prvú dovolenku v zahraničí v Ománe. Samotný šéf Smeru pritom uplynulý rok absolvoval viacero ciesť, pričom na jednej sa dokonca nakazil Covidom. Teraz mu naložil známy politológ. 

Bývalý premiér Robert Fico sa v nedávnom videu pustil do Vladimíra Lengvarského kvôli dovolenke v Ománe. Následne sa ale ukázalo, že šéf Smeru natáčal video v Jordánsku, kde dovolenkuje so svojou mladou priateľkou Katarínou S.

Nevedno, či po návrate dodrží Fico nariadenú karanténu, keďže tvrdí, že je nezaočkovaný. Na nahrávke z chaty sa dokonca kamarátom chválil, že na príchod z Grécka, kde sa nakazil Covidom, použil sfalšovaný test. “Mňa normálne je*lo na zem. To je strašná choroba, strašná. Po jedenástich dňoch som sfalšoval covidový test a ušiel som načierno z Grécka domov,“ uviedol na kamerovom zázname.

Po jeho kritike sa rozhodol naložiť expremiérovi známy politológ Radoslav Štefančík s heslom “zlodej kričí, chyťte zlodeja”. “Fico si pravdepodobne o svojich voličoch myslí, že žerú seno, pretože byť na dovolenke na inom kontinente, a zároveň kritizovať iného za to isté, je len pohŕdaním intelektu svojich voličov,” uviedol pre Plusku.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<

Zdroj: pluska.sk │ Foto: FB/Robert Fico