Česká speváčka sa len prednedávnom pochválila fanúšikom na sociálnej sieti, že prekonala ochorenie Covid. Koronavírusom sa pritom nakazila úmyselne a po prekonaní si robila plány na návštevu divadla či sauny. To, na čo sa tešila, však už nestihla a vo veku 57 rokov zomrela. 

Česká speváčka Asonance Hana Horká zomrela vo veku 57 rokov. Len prednedávnom pritom fanúšikov na sociálnej sieti informovala o tom, že prekonala Covid, ktorým sa mala úmyselne nakaziť.

Odtajním sa, áno, som prekonaná a prežila som i zblúdilú deltu. Bolo to ale, samozrejme, veľmi farbisté… Život je tu pre mňa a pre vás tiež,” napísala. Speváčka sa mala nakaziť úmyselne, aby sa po prekonaní mohla aj bez očkovania vrátiť do normálneho života a navštíviť divadlo či saunu. “Robila všetko pre to, aby sa nakazila. Mala radosť z pozitivity členov svojej rodiny aj z vlastného nakazenia, maľovala si ružovú budúcnosť,” uviedol spevák Miroslav Hlavička.

Jej zronený syn zverejnil ostrý odkaz, ktorý venoval aj známym menám: “Týmto komentárom ďakujem za užitočný príspevok do diskusie: menovite Andor Sandor, Duše K, MUDr. Jan Vojáček, CFMP, Daniel Landa, Jaroslav Flegr, MUDr. Soňa Peková, PhD., Roman Šmucler a spol. Zobrali ste mi maminku, ktorá si na vašom základe stavala všetky svoje argumenty. Pohŕdam vami- Ste absolútny odpad.. Za pozostalých – syn,” dodal. Slovenského herca zas zarmútila smrť milovanej manželky.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<

Zdroj │ Foto: FB/Hanka Horká, Miroslav Hlavička