Človek dopredu nevie, kedy zomrie. A ani to, čo sa mu stane osudným. Avšak prípad zo zahraničia je poriadne mrazivý. 35-ročnú ženu totižto zabili jej vlastné netere v spoločnej domácnosti. Dôvod je nemenej šokujúci.

Zavraždená žena mala dve mladistvé dievčatá vo veku 15 a 17 rokov pravidelne upozorňovať na to, aby netrávili toľko času so svojimi smartfónmi v rukách. To bola téma, ktorá často ústila do slovných potyčiek. Len málokto ale mohol tušiť, že to nie je to najhoršie.

V noci dievčatá napadli svoju tetu, otcovu sestru, sekerou, pričom na mieste prišlo k zraneniam nezlúčiteľným so životom. Dievčatá si mali následne ľahnúť a tváriť sa, že sa nič nestalo. Vyšetrovatelia ale pri výsluchoch členov domácnosti zistili nezrovnalosti vo výpovediach dievčat.

Vinníčky boli premiestnené do ústavu pre mladistvé. Poslednou kvapkou mali byť údajne facky, ktoré teta uštedrila neteriam po tom, ako jej deň pred osudnou nocou z pomsty ukradli (alebo si požičali?) jej mobil, ktorý mali dievčatá v škole. Strašné!

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<

Zdroj: Indiatimes.com | Foto: Pixabay