Igor Matovič zjavne pokračujúcu koaličnú krízu nezvláda najlepšie. Svedčia o tom aj jeho vyjadrenia z posledných mesiacov, kedy najprv prosil liberálov o odpustenie a následne sa niekoľkokrát tvrdo pustil do Richard Sulíka. Zdá sa, že v kritike ešte nepoľavil a tentokrát prišiel s vážnym obvinením na adresu šéfa strany SaS.

Richard Sulík pre pár dňami podal demisiu na funkciu ministra hospodárstva. Jeho kroky majú nasledovať aj ďalší ministri za stranu SaS, a to Mária Kolíková, Branislav Gröhling a Ivan Korčok. Igor Matovič je presvedčený, že odchod štyroch ministrov bude znamenať koniec vlády.

Šéfovi liberálov znova vyčíta, že stojí za povalením vlády Ivety Radičovej. Sám sa však nepochválil, že ani on v roku 2011 nehlasoval za dôveru voči bývalej premiérke Radičovej. Minister financií následne prišiel s vážnym obvinením. Podľa jeho slov si Sulík poza chrbát Eduarda Hegera kupuje poslancov OĽaNO a sľubuje im výhody, i keď nechcel prezradiť konkrétne mená.

Matovič je presvedčený, že cieľom saskárov je potupiť OĽaNO. „Potupiť tak, aby si státisíce našich voličov, ktorí na nás vo voľbách stavili svoju dôveru, mysleli, že sme po*erovia, ktorí sa poklonia pred mafiou a ich poskokmi,“ napísal na sociálnej sieti, pričom sa obáva návratu Roberta Fica, ak by došlo k predčasným voľbám.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: FB/Igor Matovic  |  Foto: FB/Igor Matovic, Richard Sulik, OĽaNO