Čo krajina, to iná kuchyňa. Srí Lanka nie je výnimkou, a tak sa štáb, ktorý pracoval na šou Ruža pre nevestu, musel prispôsobiť miestnej gastronómii. Moderátor Krištof Králik sa však rozhodol ísť vlastnou cestou. Neuveríte, čo v exotike jedol!

Štvrtkové vydanie relácie Teleráno navštívil moderátor šou Ruža pre nevestu Krištof Králik, ktorý porozprával rôzne zaujímavosti z natáčania, ale i zákulisia úspešnej televíznej zoznamky. Reč padla aj na jedlo.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kristof Kralik 🐇 (@kristofko)

,,Pre mňa bolo náročné spracovávať to lokálne jedlo. Som sa snažil byť, ako keby pružný po celý čas, aby keď budem moderovať, som nebol zapečený a som tam nesedel proste nejako sliepňavo. Tak som si vlastne povedal od istého momentu, kedy mi nerobilo dobre to lokálne jedlo, že buď budem jesť iba ryžu a vajíčka, čím som si myslel, že by som nemal nič pokaziť, a, našťastie, som teda nič nepokazil,” šokoval v živom vysielaní potetovaný fešák.

Skryté kamery? Natáčanie Ruže prebiehalo horšie, ako si myslíte!

Na dvoch surovinách vydržal byť Krištof približne 30 – 40 dní. ,,Som jedol iba dvakrát denne iba päť vajec a veľký kopec ryže a celkom dobre to nakoniec vystrelilo,” pochvaľoval si herec, ktorého jedálniček by zvládol dodržiavať naozaj málokto.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Teleráno (@telerano)

Zdroj: TV Markíza/Teleráno | Foto: Instagram/kristofko