Čo krajina, to iná kuchyňa. Srí Lanka nie je výnimkou, a tak sa štáb, ktorý pracoval na šou Ruža pre nevestu, musel prispôsobiť miestnej gastronómii. Moderátor Krištof Králik sa však rozhodol ísť vlastnou cestou. Neuveríte, čo v exotike jedol!
Štvrtkové vydanie relácie Teleráno navštívil moderátor šou Ruža pre nevestu Krištof Králik, ktorý porozprával rôzne zaujímavosti z natáčania, ale i zákulisia úspešnej televíznej zoznamky. Reč padla aj na jedlo.
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
,,Pre mňa bolo náročné spracovávať to lokálne jedlo. Som sa snažil byť, ako keby pružný po celý čas, aby keď budem moderovať, som nebol zapečený a som tam nesedel proste nejako sliepňavo. Tak som si vlastne povedal od istého momentu, kedy mi nerobilo dobre to lokálne jedlo, že buď budem jesť iba ryžu a vajíčka, čím som si myslel, že by som nemal nič pokaziť, a, našťastie, som teda nič nepokazil,” šokoval v živom vysielaní potetovaný fešák.
Skryté kamery? Natáčanie Ruže prebiehalo horšie, ako si myslíte!
Na dvoch surovinách vydržal byť Krištof približne 30 – 40 dní. ,,Som jedol iba dvakrát denne iba päť vajec a veľký kopec ryže a celkom dobre to nakoniec vystrelilo,” pochvaľoval si herec, ktorého jedálniček by zvládol dodržiavať naozaj málokto.
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
Zdroj: TV Markíza/Teleráno | Foto: Instagram/kristofko