Robert Fico sa na tlačovej besede spred pár mesiacov jasne vyjadril k svojej orientácii, keď zahlásil, že má rád pekné ženy. Dôkazom sú aj jeho asistentky, hovorkyne či radkyňa Mária Trošková, ktorá sa dostala od šteklivých záberov rovno do kancelárie k bývalému premiérovi.

Šéf Smeru si dáva aj krátko pred blížiacimi sa predčasnými parlamentnými voľbami záležať na imidži seba či svojich kolegov. Nie je tiež žiadnym tajomstvom, že Robert Fico sa rád obklopuje peknými ženami v práci i súkromí. Inak tomu nebolo ani počas stavania mája na Námestí Republiky v Petržalke.

Známa kráska Jana Jányová totiž na sociálnej sieti zverejnila zábery po boku expremiéra, no i Róberta Kaliňáka či Moniky Beňovej. Obdarená tmavovláska bola pritom v minulosti spájaná so stranou Domov-NS, ktorej šéfuje Slotov syn Pavol Slota. Rovnako sa pred rokmi nechala nafotiť v šteklivých pózach pre obľúbený pánsky časopis Playboy.

O tom, že je najnovšou posilou Smeru, však nesvedčia len jej zábery po boku najvyššie postavených členov bývalej vládnej strany, ale tiež jej vlastné slová. “Dnes sme s kolegami zo strany SMER-SSD stavali máj na Námestí Republiky v Petržalke. Treba si pripomínať naše tradície,“ napísala k fotkám. Na jej profile tiež nechýbajú ani snímky zo smeráckych tlačových besied, a tak je zjavné, že našla v politike svoje nové uplatnenie.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj | Foto: FB/Janka Jányová