Len pred pár dňami sa odvysielalo veľké finále šou Ruža pre nevestu, z ktorého vyšla víťazne modrooká Petrana. S Tomášom sa však už stihli po niekoľkomesačnom náročnom vzťahu na diaľku rozísť. Petrana sa tiež nevyhla ostrým reakciám vypadnutých dievčat.

Televízia Markíza však potešila všetkých priaznivcov zoznamovacej šou s tým, že sa chystá výroba 2. série. Na svojich stránkach už spustili casting pre nové dievčatá, ktoré by si chceli priamo pred kamerami nájsť svojho vysnívaného princa na bielom koni. Medzičasom sa však o slovo prihlásil 21-ročný Igor Staňa, ktorý tvrdil, že práve on bude nádejným ženíchom v pripravovanom projekte.

TikToker vo svojich videách hovorí o tom, že bude nielen nástupcom Tomáša, no aj účastníkom šou Love Island. Markíza však slová mladého futbalistu rázne popiera! “Môžeme potvrdiť, že Igor Staňa však nebol do Ruže pre nevestu nikdy oslovený a vylučujeme akékoľvek spojenie jeho mena s týmto projektom,” uviedla PR manažérka Markízy Zuzana Ďuricová jednoznačne pre Mediaboom.

Staňove videá označili za nepravdivé a dokonca zverejnili aj ostrejšie slová: “V prípade, že neupustí od uvedeného konania, sme na ochranu dobrého mena TV Markíza pripravení podniknúť príslušné právne kroky,” dodáva Markíza so slovami, že všetci účinkujúci sú viazaní mlčanlivosťou a nemôžu zverejňovať žiadne informácie o chystanom projekte.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: mediaboom.sk | Foto: Televízia Markíza, TikTok