Svadba známeho advokáta Mareka Paru, ktorý zastupuje aj obvineného Mariána Kočnera, a jeho partnerky Alexandry pôsobila takmer ako politický zraz. V prostredí luxusného hotela v Čechách sa totiž stretli mimoriadne známe tváre z mediálne prepieraných vážnych káuz. 

Advokát Marek Para, ktorý sa v minulosti vyskytol na známej nahrávke z poľovníckej chaty, a ktorý zastupuje okrem iných aj obvineného a odsúdeného Mariána Kočnera, vstúpil cez víkend do chomúta. Áno povedal svojej dlhoročnej partnerke Alexandre v luxusnom českom hoteli v zámockom areáli Chateau Mcely pri Prahe.

Ako informuje český Blesk, na veselici sa zišli i najznámejšie mená zo slovenskej politiky, z ktorých mnohí čelia závažným obvineniam. Na svadbu Paru dorazil aj Robert Fico, ktorý prišiel v sprievode mladej Kataríny Szalayovej, foto >>> TU <<<. Nádejná prokurátorka sa po sérii odhalení z prokuratúry sama porúčala a aktuálne pracuje ako advokátka v právnickej firme Roberta Kaliňáka KALLAN Legal.

Na hostine sa zúčastnil i Robert Kaliňák s manželkou či Tibor Gašpar. Prítomných ale prekvapila taktiež účasť obvineného podnikateľa Norberta Bödöra spolu s otcom Miroslavom, ktorí sa na obrade zdržiavali v blízkosti smeráckych politikov. Okrem toho prijal pozvanie aj obvinený Martin Borguľa zo Sme rodina či futbalista Robert Vittek, ktorého expartnerka Patrícia nedávno vystúpila na tlačovke Borisa Kollára, aby ho podporila v obhajobe fyzického útoku na Barboru Richterovú.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: blesk.cz | Foto: FB/Robert Fico, YT/Denník N, IG/robertvittek