Tohtoročná Farma bola poriadne kontroverzná a v priebehu mesiaca zaznamenala až dve vlny neuveriteľnej kritiky. Najprv po odstúpení súťažiaceho Adama, ktorého mnohí videli vo finále, a napokon po samotnom finále. Čo na negatívne odozvy hovorí TV Markíza?

Do finále 15. série Farmy sa prebojovali Denis Čatlóš, Nika Škrváňová a Lucia Gašparíková. Až po poslednú siedmu súťaž sa zdalo, že výhra skonči v rukách Niki. Tá navyše dostala od divákov najviac sms hlasov, vďaka čomu mala pred súpermi veľký náskok.

farma

Najvyššie skóre bolo napokon čiernovláske v disciplíne Boj o víťazné konto úplne márne. Dovtedy získané body sa premenili na časový náskok a ten, žiaľ, Niki v náročných úlohách vôbec nepomohol. Ako prvej sa ich totiž podarilo zdolať Lucii, ktorá sa tak stala kráľovnou Farmy 15.

Diváci hneď po vyhlásení mena majiteľa 83 600 eur začali na sociálnych sieťach vyjadrovať svoje veľké sklamanie, zlosť či výčitky smerujúce k tomu, že bola hra nespravodlivá. ,,Najväčšia intrigánka, ktorá nebola ani v jednom dueli, vyhrala poslednú disciplínu a je víťaz? To čo je, Niky mala najviac esemesiek, celý čas viedla, prečo nebola posledná disciplína hodnotená ako predchádzajúce?” znie len jedna z tisícky diváckych reakcií.

Diváci reality šou Farma zúria ako nikdy: Toto je svinstvo!

Čo na vzniknutú situáciu hovorí televízia Markíza? „Posledná disciplína bola rozhodujúca už 3. sezónu. Každý rok sa snažíme priniesť do finále atraktívne novinky. Tento rok to bol práve veľmi dôležitý časový náskok, ktorý si farmári mohli postupne nazbierať a zužitkovať ho v poslednej disciplíne. Skladala sa z aktivít, s ktorými sa farmári na statku stále stretávali. Išlo o kombináciu disciplín z bojov o záchranu, ktorú farmári veľmi dobre poznali,” uviedlla pre Topky Zuzana Ďuricová, PR manažérka šou Farma.

Lucia šokuje slovami o ľútosti a výhre: Pozrite, s kým sa podelí!

Zdroj: Topky | Foto: Facebook/Farma