Markizácka šou Tvoja tvár znie povedome patrí k najúspešnejším formátom televíznej zábavy, pričom už na jeseň tohto roka sa diváci môžu tešiť na jej štvrté pokračovanie. Kto sa však tentokrát objaví na postoch porotcov?

Aj keď ste si už mohli zvyknúť na stabilnú porotu, v ktorej naposledy exceloval Juraj “Šoko” Tabáček, tentokrát televíznemu formátu zamával a dal prednosť šou Milujem Slovensko. Kto sa teda objaví na stoličke obľúbeného zábávača?

Ako sa zdá, Markíza sa rozhodla opäť recyklovať svoje hviezdy, pričom v prípade nového porotcu stavila na jeho úspechy v šou Tvoja tvár znie povedome I. a II. Odvtedy sa však šoubiznisom premútilo mnoho vody a obľúbený zabávač, z ktorého sa tentokrát stane porotca, čelil v uplynulom období škandalóznemu odlúčeniu od rodiny a mediálnemu boju s manželkou.

Tú mal totiž podvádzať a napokon opustiť kvôli o polovicu mladšej žene, s ktorou dnes tvorí pár. Reč je humoristovi Andrejovi Bičanovi, ktorý v relácii kedysi zahviezdil ako Sandokan, Peter Nagy či Scatman John. A čo na to samotný Andrej?

„To je ponuka, ktorá sa neodmieta, byť porotcom najmä v šou, v ktorej som účinkoval a rezonoval. Z pozície toho, ktorý si tým prešiel, sa budem teraz pozerať na svojich kolegov, ktorí tam budú spievať a tancovať a budem presne vedieť, kde robia chyby a naopak, kde boli výborní a skvelí,” povedal zabávač pre portál markiza.sk.

Zdroj: Markiza.sk | Foto: Facebook/TvojaTvarZniePovedome