Vzťah Borkovca (18) a Knechtovej (37) odhalil samotný spevák až pár dní po jeho konci, pričom dvojica sa mala stretávať približne päť mesiacov. Teraz ale vyplávala na povrch intímnosť, ktorú vyzradilo mladé dievča. Práve ju sa mal totiž Borkovec pred pár mesiacmi pokúšať zbaliť.

Hoci bolo od začiatku súťaže SuperStar zjavné, že medzi mladým spevákom a porotkyňou vzplanula iskra, nikto netušil, že dvojica to dala napokon naozaj dokopy. Približne 5-mesačný vzťah s Knechtovou priznal Borkovec len nedávno, no vzápätí dodal, že je to už pár dní, čo sa rozišli. Hoci slová speváčky nechávali celú záležitosť otvorenú prípadnému ďalšiemu vývoju, Peter, zdá sa, celú vec nadobro uzavrel jedinou vetou a s jeho menom sa už údajne spája aj táto známa kráska.

Len krátko po tomto nečakanom odhalení sa ale do redakcie Extra ozvala neznáma mladá dievčina z Prahy, ktorú sa podľa jej slov snažil v máji tohto roka Borkovec zbaliť: “Pokúšal sa ma zbaliť v jednom pražskom bare a šiel na to dosť neobratne. Stále ma pozýval do nejakého bytu a potom na mňa vybalil, že je panic,” zverila sa, pričom podotkla, že s ním mala istú milostnú skúsenosť, ale k samotnému aktu nedošlo.

Petrovým rečiam o panictve napokon uverila: “Najprv sa mi to nechcelo veriť, hlavne ma to vôbec nezaujímalo, ale podľa toho, ako neskúsene sa správal, to musí byť pravda,” uvažuje. Súťaž SuperStar už v máji, kedy malo dôjsť k spomínanému stretnutiu v bare, bežala v plnom prúde a 5-mesačný vzťah sa práve niekedy v tom období medzi Borkovcom a Knechtovou rodil. Zo slov neznámej Pražáčky je tak zjavné, že o svoje panictvo zrejme prišiel práve so skúsenejšou a o 19 rokov staršou porotkyňou. Žeby ho naozaj zaučila do tajov lásky práve Knechtová?

Vášnivé zoznámenie Borkovca a Knechtovej na kastingu

Zdroj: extra.cz │ Foto: YouTube