Od rozchodu Rytmusa (41) a Dary (45) sa napätie medzi bývalými partnermi poriadne stupňuje. Raper to posledne ale poriadne prehnal a zasadil speváčke úder pod pás. Jej reakcia na seba však nenechala dlho čakať.

Rytmus a Dara sa po rozchode tvárili ako najväčší kamaráti, no napokon sa ukázalo, že je všetko inak. Speváčka priznala, že je z Rytmusových krokov sklamaná a po spoločných rokoch života sa jej dotkli. Okrem toho, že Patrik si na svojom profile vymazal takmer všetky spoločné fotografie s blondínkou, najnovšie pristúpil k oveľa razantnejšiemu kroku, ktorým zasadil Dare úder priamo do srdca.

Na svojom YouTube kanáli totiž vymazal romantický song 8. október, ktorý bol priam oslavou jeho zoznámenia s krásnou Darou a v ktorom opisuje, ako mu tento deň zmenil život. Túto skladbu, ktorá bola akýmsi symbolom ich vzťahu, ale nadobro zmizla spomedzi jeho piesní. Na informáciu zareagovala aj samotná Dara, ktorá je z Patrikovho počinu poriadne sklamaná: “To mi ani nehovorte, to mi úplne ničí ilúzie, ktoré mi zostali. Nechcem o tom ani počuť, ani vedieť, lebo mi to príde, sorry, trápne a smutné,” vyjadruje úprimne svoje rozhorčenie pre Nový Čas.

Pre Plusku tiež objasnila, že ju mrzí, ako celá situácia po rozchode napokon dopadla: “Trošku ma mrzí, že sa nám nepodarilo zostať v kontakte ako priatelia, ale zase nie sme nejako rozhádaní. No mám taký pocit, aspoň teda podľa jeho krokov, že on ako keby ma chcel zo svojho života vymazať,” vyznáva sa Dara, ktorá netají, že ju tieto kroky mrzia a bolia. Na záver ale fanúšikov uisťuje, že je v poriadku a nezrútila sa. Nedávno sa tiež vyjadrila k novému vzťahu a priznala pravdu o ďalšom chlapovi v jej živote.

Zdroj: cas.sk, pluska.sk  │  Foto: Instagram