Martina Šimkovičová (47), ktorá aktuálne pôsobí ako nezávislá poslankyňa, sa musí bez svojho muža poriadne obracať. Niekedy je bez neho doslova bezradná a musí oslovovať neznámych chlapov.

Poslankyňa Šimkovičová je momentálne v rozvodovom konaní s manželom Igorom, s ktorým po 13 rokoch idú definitívne od seba. Šepká sa aj o jej novom vzťahu s lekárom Kotlárom, ktorý si dokonca založil vlastnú televíziu Slovan a vynára sa otázka, či napokon bývalú moderátorku aj zamestná. S manželom ich však ešte čaká neľútostný rozvodový boj o starostlivosť o deti a deľba majetkov.

V súkromí tak prežíva turbulentné obdobie a okrem rozvodu musí riešiť aj množstvo praktických každodenných záležitostí. Jednou z nich je aj bývanie a blondínka, ktorá bola roky zvyknutá na haciendu v rakúskom Prellenkirchene, si momentálne hľadá prenájom do doby, kým sa dvojici podarí predať luxusnú vilu a podeliť si peniaze. Dôvodom, pre ktorý sa im zrejme doteraz nedarilo zbaviť sa nehnuteľnosti, mala byť privysoká cena, ktorú sa manželia rozhodli napokon znížiť.

To, že je Martina aktuálne bez pomocnej mužskej ruky, sa ukázalo aj nedávno v bratislavskej Petržalke. Tu totiž poslankyňa čerpala pohonné hmoty do svojho tátoša, no na pomoc si musela zavolať mladého zamestnanca, ktorý jej pomohol naliať do Mercedesu potrebnú kvapalinu: “Všimli sme si ju, pretože pobehovala okolo auta, kde jej pomáhal personál z pumpy, keďže bola v aute sama, ale aj vďaka jej oblečeniu, ktoré pôsobilo draho. Vyzerala naozaj štýlovo a upravene. Bola výrazne nalíčená a vlasy mala rozpustené,” prezrádza čitateľ Plusky.

Toho blondínka zaujala okrem pomoci mladíka aj svojím honosným a elegantným oblečením, ktoré si zrejme rovnako nechcela od auta ušpiniť, foto >>> TU <<<. Je zrejmé, že Šimkovičová ani pred rozvodom s manželom zo svojho štandardu neuberá a udržuje perfektný zovňajšok na jednotku.

Zdroj: pluska.sk │ Foto: Facebook, YouTube