Aj keď Mária Bartaloš pôsobila v seriáli Oteckovia ako večná tragédka a nešťastím ovenčená učiteľka Linda, v posledných epizódach projektu TV Markíza prekvitá šťastím. Jej cesty sa totiž konečne spojili s veterinárom Tomášom, s ktorým sa takmer rok obchádzali a doťahovali kvôli rôznym seriálovým situáciám.

Mária Bartaloš momentálne hviezdi v šou Tvoja tvár znie povedome, kde patrí k najväčším favoritom celej relácie. Po jedinečnom stvárnení mnohých celebrít vyzdvihujú fanúšikovia najmä jej spevácky talent, no cudzie im nie je ani herecké či tanečné prevedenie jej šoubiznisových kolegov.

Okrem toho je však “čerstvá” novomanželka tvárou obľúbeného seriálu Oteckovia, kde pôsobí ako učiteľka v materskej škôlke. Práve tu jej padol do oka sympatický veterinár Tomáš, s ktorým sa v poslednej epizóde intímne zblížili. Mary sa tak ráno prebudila na pohovke iba v spodnom prádle, pričom pred kamerami ukázala svoju vyšportovanú postavičku. A že sa bolo na čo pozerať, mladá herečka totiž vyzerá v bielizne doslova ako modelka!

Máriu v spodnej bielizni môžete vidieť >>>TU<<< , >>>TU<<< alebo vo videu >>>TU<<<

Zdroj: Markíza.sk