Renáta Greschner síce vypadla tesne pred superfinále, kde si výhru napokon odniesol pracovitý Dominik Porubský, ktorý bol silák už od detstva, no ani ona nezaháľa. Po Farme sa brunetka vrhla na čosi nové, veď aha, kde vás netrpezlivo očakáva!

Renáta sa vo farmárskej hre o 75-tisíc síce dostala ďaleko, no napokon si výhru odniesol Dominik, ktorý už začína peniažky používať na to, čo ho baví. Ani ostatní farmári však nezaháľajú a kým Juraj sa vrhol na hudobnú kariéru, Miška sa naďalej pravidelne stretáva s Táňou aj Petrom. Mnohí sa vrátili ku svojim životom pred Farmou, no to rozhodne nie je prípad Renáty.

49-ročná mama troch detí sa totiž rozhodla splniť si konečne sen a pre verejnosť otvorila brány nového masážneho salóna. Svoje kráľovstvo pomenovala Salón X a okrem čísla, ktoré sa zhoduje s desiatou sériou Farmy, sa na statok nápadne podobajú aj ďalšie detaily.

Nedá sa nevšimnúť si cenník či nadpis vo farmárskom štýle a zdá sa, že pobyt na Záhorí tmavovláske učaroval natoľko, že sa nechala inšpirovať. Okrem niektorých kúskov je ale salón zariadený v elegantnom štýle a Renátu už stihli navštíviť aj dve farmárke krásky. Medzi prvými k nej totiž zavítala Karin a Dada, pričom podľa výrazov ich tvárí sa dá usúdiť, že sa im v novom salóniku Renáty mimoriadne páči.

Renáta si po Farme otvorila vlastný masážny salón
Renáta sa vo svojom salóne inšpirovala Farmou
Zverejnila aj cenník vo farmárskom štýle
Do Salónu X ju prišla navštíviť Karin a Dada

Zdroj | Foto: Instagram