Prekvapenie je odhalené! Hoci sa len nedávno skončila Farma X, už dnes sa búrlivo diskutuje o tom, kto sa ujme moderátorskej stoličky v nasledujúcej sérii.  Teraz sa ale potvrdilo meno, na ktoré čakáte!

Farma X ešte len zavrela svoje brány a na internete sa už búrlivo diskutuje o tom, kto sa ujme postu moderátorky v nasledujúcej sérii. Jubilejnú desiatu odmoderovala ako nováčik Evelyn a po rokoch tak nahradila ostrieľanú Kvetku Horváthovú. Počas celej súťaže musela ale komička čeliť pomerne ostrej kritike.

Diváci jej vyčítali neuvoľnenosť, nedostatky vo vedení rozhovorov, ako aj neprirodzenú intonáciu hlasu. Blondínka si ale tak či tak svoje účinkovanie vo vidieckej reality šou užívala, a to aj napriek tomu, že po celý čas skrývala bolestivé tajomstvo. Moderátorka navyše nemá po skončení Farmy núdzu o ponuky a najnovšie sa objaví aj v tomto filme.

Nielen diváci, ale aj vedenie televízie už ale začína zvažovať, koho do sledovaného projektu Farmy obsadí. Hoci sa Slováci voči Evelyn ohradili a na jej mieste by privítali Kvetku, alebo po novom aj sympatického Martina Šmahela, Markíza im urobí škrt cez rozpočet: “Aj keď jej to v priamom prenose veľmi nešlo a ľudia hromadne na komičku hromžili, ako moderátorka Farmy ostáva naďalej Evelyn. Tvorcovia sa rozhodli, že jej dajú šancu a chcú, aby sa postupne zdokonaľovala. Takže výmena moderátora sa konať určite nebude,” tvrdí zdroj pre Plusku. Čo hovoríte na rozhodnutie televízie?

Evelyn zožala od divákov Farmy kritiku
Tv Markíza jej však chce dať ďalšiu šancu vo Farme 11

Zdroj: pluska.sk | Foto: Instagram, TV Markíza