Televízia Markíza pred pár mesiacmi šokovala divákov, keď jubilejnú desiatu sériu reality šou Farma moderovala Evelyn. Vlna nesúhlasu zo strany fanúšikov naberala na obrátkach počas celého natáčania, pričom na komičke nenechali ani jednu nitku suchú. O to viac bola šokujúca správa, že Kramerová bude moderovať aj ďalšiu sériu, ktorá už beží na televíznych obrazovkách.

Výmena ostrieľanej moderátorky Kvetky Horváthovej na Farme bola veľkou ranou pre mnohých divákov. Viacerí sa totiž priznali, že reality šou pozerajú predovšetkým kvôli krátkovlasej blondínke, ktorá dokázala z farmárov vytiahnuť aj tie najdôvernejšie tajomstvá.

Evelyn si ako nová tvár relácie musela vypočuť tvrdú kritiku, pričom nemohla zabrániť porovnávaniu. Aj keď sa zdalo, že ďalšia séria pod vedením komičky bude posudzovaná pozitívnejšie, opak je pravdou. Slováci sa totiž dožadujú, aby sa Kvetka opäť vrátila medzi farmárov.

Na prianie divákov zareagovala aj samotná Eva. „Ja som úplne iná a ani by som sa s ňou nechcela porovnávať, lebo sme dve iné osoby. Jediné, s čím sa môžem porovnávať, je to, aká som bola včera, predvčerom, minulý rok. To mi príde najlogickejšie,“ uviedla pre topky.sk, pričom sa neustále snaží zlepšovať, aby si získala čoraz viac fanúšikov.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: topky.sk  |  Foto: markiza.sk, Instagram/evelynjefresh