Nová markizácka relácia Svadba na prvý pohľad je v plnom prúde. Aj keď nevesty pôsobia na prvý pohľad ako šedé myšky, jedna z účinkujúcich poriadne vyčnieva z radu vďaka svojej bujarej minulosti. Je ňou inštruktorka plávania pre bábätká Lucia, ktorá odkryla ďalšie bolestivé tajomstvo.

Lucia a Ivan sa stali tretím párom romantickej šou, ktorý sa postavil pred oltár bez toho, aby sa poznal. Pri pohľade na nevestu bol 39-ročný ženích nadšený, no rodáčka z Bratislavy šťastím rozhodne nesršala. Aj napriek tomu povedala v kruhu rodiny a priateľov očakávané ,,áno“.

Podnikateľ však nemohol tušiť, aká bujará bola minulosť jeho milovanej polovičky. Pred ôsmimi rokmi sa totiž inštruktorka nechala nahovoriť na scény, kde je nahá a následne si pred kamerou vychutnáva styk s neznámym mužom. Sympatická blondínka svoje konanie oľutovala, a dokonca aj Ivan sa rozhodol, že sa v novom manželstve radšej zameria na budúcnosť.

Objavilo sa však ďalšie tajomstvo zo života Lucie, ktoré má úzko súvisieť so zábermi pre dospelých. „To video bola najväčšia chyba v mojom živote, ktorú by som chcela úplne vymazať, ale, samozrejme, to bolo podmienené aj tým, že som mala problémy s drogami. Chcela som si aj ublížiť, lebo som to psychicky nevedela zniesť,“ uviedla pred kamerami 30-ročná žena, ktorá sa musela liečiť z ťažkej závislosti.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj | Foto: markiza.sk