Pred domom Igora Matoviča v Trnave bolo v sobotu v podvečerných hodinách poriadne rušno. Pred nehnuteľnosťou, kde býva, sa zišlo niekoľko stoviek protestujúcich Slovákov, ktorí na mieste zložili aj drevenú truhlu a pohrebný veniec.

V Trnave na ulici, kde býva súčasný premiér SR, bolo v sobotu podvečer poriadne rušno. Pred domom predsedu vlády sa totiž zišli stovky nespokojných Slovákov, ktorí prišli povedať svoj názor priamo Igorovi Matovičovi. K nehnuteľnosti, kde býva spolu s manželkou a dcérami, zložili napokon drevenú truhlu a pohrebný veniec.

Protestujúci požadovali odstúpenie Matoviča a odmietali očkovanie proti Covid-19, pričom Matovič nedávno zodpovedal otázku, či sa dá sám zaočkovať. Premiérovi pred pár dňami nečakane naložil aj slovenský spevák Paľo Habera, ktorý sa k politike vyjadril po dlhej dobe. Na akcii boli podľa informácií Sme prítomní aj policajti, ktorých zásah nebol nutný. Polícia pritom chránila dom premiéra. Ulica nebola počas protestu uzavretá a účastníci sa následne rozišli.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

https://www.youtube.com/watch?v=KBmtpUTTEgg

Zdroj: sme.sk │ Foto: Facebook/Ereport, YouTube