Predseda strany Hlas – sociálna demokracia bol počas pondelka odfotený pri neštandardnej návšteve. Hoci Peter Pellegrini označil koaličných politikov za papalášov z viacerých dôvodov, napokon sa vybral počas zákazu vychádzania na miesto, kam iní smrteľníci teraz vstúpiť nemôžu.

Politik, ktorému kvôli jeho zámeru zbierať podpisy počas plošného testovania naložil Jaroslav Naď, no napokon aj generál Pavel Macko, pričom mu dali košom aj ostatné strany, mal čo vysvetľovať. Pellegriniho totiž Nový Čas nafotil pri tom, ako sa počas lockdownu a zákazu vychádzania vybral v spoločnosti ďalších dvoch mužov do bratislavského salónu, foto >>> TU >>>. Len nedávno pritom sám kritizoval Hollého či Sulíka za porušovanie pravidiel či zpapalášizmus.

Luxusný butik s pánskymi oblekmi privítal expremiéra napriek zákazom a hostil ho spolu s dvomi mužmi vo svojich priestoroch približne hodinu. Počas tohto času zatiahli na salóne žalúzie a odtiahli ich až po jeho odchode. Napokon sa vybrali do reštaurácie, kde si vypili kávu a počkali na pizzu. Na svoje počínanie v čase, kedy môžu ostatní Slováci chodiť len do práce, prírody či potravín, má pritom Pellegrini takéto vysvetlenie.

Predseda Hlasu Peter Pellegrini bol na pracovnom stretnutí s majiteľom prevádzky. Vzhľadom na to, že po prekonaní ochorenia COVID-19 výrazne schudol a oblečenie je pre politika pracovným nástrojom, bol sa informovať o možnostiach riešenia situácie. Počas stretnutia dodržiaval všetky hygienické opatrenia,” uviedla hovorkyňa Hlasu Patrícia Medveď Macíková. Majiteľ salónu potvrdil, že butik je zatvorený a išlo len o rozhovor, pričom úprava Pellegriniho oblekov má prebehnúť neskôr. Matovič mu cez sociálnu sieť poslal jasný odkaz: “AROGANTNÝ PAPALÁŠ … hodinka v zatvorenom obchode s luxusnými oblekmi … a potom kávička v zatvorenej reštike … a on o morálke káže,” rýpol si premiér.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: cas.sk, FB/Igor Matovič │ Foto: FB/ Peter Pellegrini, Televízia Markíza