Markizácku šou Survivor sužuje problém za problémom, pričom zdravotne na tom majú byť katastrofálne predovšetkým celebritní účastníci šou. Potom, čo zo súťaže o 100-tisíc eur odstúpil spevák a moderátor Vojtěch Drahokoupil, kvôli zdravotným problémom vzdal svojú účasť aj MMA zápasník Gábor Boráros. 

V uplynulých hodinách prekvapila divákov reality šou Survivor zdrvujúca správa o odstúpení najobľúbenejšieho súťažiaceho Gábora Borárosa. MMA zápasník odstúpil pre stupňujúce sa problémy s kolenom, ktoré ho trápili už počas profesionálnych zápasov „Súboje v šou a podmienky, v ktorých súťažiaci na ostrove žijú, sú extrémne náročné a všetci súťažiaci v prípade, že ich trápia zdravotné problémy, prechádzajú zdravotnými kontrolami ​u doktorov, ktorí dohliadajú na priebeh súbojov. Po lekárskych vyšetreniach a magnetickej rezonancii kolena doktori Gáborovi zakázali pokračovať v súťaži ďalej, a po príchode na Slovensku mu odporučili operáciu,“ prezradil pre markizu.sk Marek Orlík z produkcie šou Survivor.

Po potvrdení Gáborovho odchodu sa však kmeň MAO zmieta v ďalších problémoch, nakoľko v šou to má mať nahnuté aj ďalší športovec! Do rúk zdravotníkov sa totiž dostal aj jeho blízky kamarát zo šou, bývalý futbalista Nathan. Hviezda Love Islandu mala skolabovať od vyčerpania, pričom pri páde mala podľa prvotných informácii utrpieť otras mozgu, v dôsledku čoho bol prevezený do nemocnice. ,,Nathan mal vyčerpanie organizmu na následky ktorého odpadol. Podstúpil niekoľko lekárskych vyšetrení a bezprostredné nebezpečie mu nehrozí. To, ako sa vyvinie jeho účinkovanie v šou, uvidia diváci v ďalších epizódach,” uviedla Markíza pre portál Pluska.sk.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<

Zdroj: markiza.sk, Pluska.sk